De CoronaPreventieDienst

Scherpe tarieven | Unieke dienstverlening | Hoge kwaliteit

Even voorstellen!

De CoronapreventieDienst is een initiatief van Senas Zorg. Senas Zorg is een WTZi erkende zorgaanbieder die voldoet aan de kwaliteitseisen zoals die aan een zorgaanbieder worden gesteld. Senas Zorg heeft contracten voor de WMO, Wlz en Zvw. Wij leveren maatwerk in begeleiding, verzorging, verpleging, huishouding en 24 uurs zorg.

Ons team bestaat uit meer dan 100 zorgmedewerkers die elke dag vanuit de juiste motivatie het verschil willen maken in het leven van onze cliënten. Uiteraard zijn zij geschoold, bevoegd en bekwaam om de zorghandelingen uit te voeren. Kwaliteit van zorg, welzijn en leven staan boven alles verheven.

Met ons team van deskundige zorgverleners maken wij ons sterk voor het veilig werken en leven met Covid-19. Wij begrijpen heel goed dat uw persoonlijke leven of bedrijf door moet gaan. Naast vaccineren is (preventief) testen daar één van de belangrijkste middelen voor. Wij testen op locatie (inhouse), bij particulieren of medewerkers thuis. Service tot aan de voordeur noemen wij dat.

Kijk voor meer informatie over Senas Zorg op www.senaszorg.nl

Kwaliteit

De CoronaPreventieDienst maakt alleen gebruik van CE gecertificeerde én door het RIVM gevalideerde materialen en snelten (Abbott AG Pan Bio Rapid test). Daarnaast houden wij ons aan de LCI richtlijnen.

Voor de CoronaPreventieDienst.nl maken wij gebruik van de deskundigheid van huisarts B.P. Dahler, BIG 690863241301. Voor het uitvoeren van de PCR testen hebben wij een samenwerking met Mozand, een door het RIVM erkend laboratorium.

Heeft u klachten over de door ons uitgevoerde dienstverlening? Graag komen wij met u in contact. Voor de klachtenprocedure verwijzen wij u naar Klachtenprocedure | Senas Zorg

 

 

 

 

Meer weten of over onze dienstverlening?

Stel hier uw vraag
Ik ga akkoord met het privacy beleid